Meist – Lumberson

Meist

Vihreä ajattelutapa

 

Tiimimme uskoo maapallon vihreään tulevaisuuteen ja tekee parhaansa saavuttaakseen Pariisin ilmastosopimuksessa asetetun hiilineutraaliustavoitteen. Valvoamme ja seuraamme toiminnassamme kestävän metsän käytön periaatteita ja odotamme samaa kaikilta asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme.
Lumberson Group päätoimittajat ovat vastuullisia metsätalousyrityksiä Venäjän federaatiossa, ja suurin osa asiakkaista on suuria ja keskisuuria energia- ja puunjalostusyrityksiä Euroopan
unionissa. Koska jokainen asiakas on meille tärkeä, odotamme myös pienempien yritysten tietusteluja ja yhteistyötarjouksia.

 

Yrityshistoria:

 
Lumberson kasvoi ulos Russian Forest yhtiöstä, joka osti raakapuuta Venäjältä ja vei Euroopan sahoille ja sellutehtaille vuodesta 1999 lähtien. Vuonna 2008 enemmistöosuus Russian Forestistä myytiin ja yhtiö sai uuden nimen – Lumberson. Vuosien varrella Lumbersonin asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat olleet suuret Eurooppalaiset metsäteollisuus ja energiayhtiöt ja monet pienemmät sahat ynnä lämmöntuottajat Skandinaviassa. Vuodesta 2008 vuoteen 2014 vietimme Pietarin satamassa sijaitsevalta puuterminaaliltamme noin 180 000 m3 pyöröpuita vuodessa. Kesällä 2014 terminaali suljettiin ja yritys keskittyi panostuksiin pyöreän puun jalostukseen, hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja lisäarvon luomiseksi.